FunkMonkey
(junior member)
01/30/05 05:49 PM
Font seems to be corrupt on iPAQ hx2750

Hi, all

Just got my hands on an iPAQ hx2750. Been using it for a few days and it seems like a nice bit of kit.

I have encountered on problem, though: the letter 'i' (lowercase i) seems to have vanished! Everywhere the letter i is supposed to be there is just a little square.

Any help on solving this problem would be much appreciated

Thanks.


LisaG
(Head Honcho)
01/31/05 09:46 PM
Re: Font seems to be corrupt on iPAQ hx2750

Now that's a bizarre problem. Have you installed any 3rd party software which might be causing the glitch? Tried a soft reset to reboot it?

FunkMonkey
(junior member)
02/01/05 06:58 PM
Re: Font seems to be corrupt on iPAQ hx2750

Hey, how ya doing? Thanks for the reply.

Quote:

Now that's a bizarre problem.



It certainly is... This is my first PDA and I broke it within 3 days

Quote:

Have you installed any 3rd party software which might be causing the glitch?



I've installed a number of things... mainly games just to see how it performed. All of this software has been uninstalled via ActiveSync. I can't remember if the font changed after removing one of these pieces of software.

Quote:

Tried a soft reset to reboot it?



I've done a number of soft/hard resets and the fault is still there.


If it helps the problem only occurs when the system font is bold. I think (I'm pretty sure) the font file is tahomadb.





Contact the Folks at MobileTechReview.com | Privacy statement Go to mobiletechreview.com homepage

Powered by UBB.threads™ 6.5.5