MobileTechReview.com logo
MobileTechReview News, Reviews and Forums
Phone Notebooks & Tablets Gaming Gadgets iPhone & iPad Video Reviews


Wireless and Mobile Phones >> Windows Phone

Pages: 1
Imate
junior member


Reged: 08/01/08
Posts: 2
Imate JamIn Tmobile MMS Help
      #30977 - 08/01/08 07:17 PM

I have an Imate JamIn Phone and I am not able to SEND/RECEIVE MMS / Picture Messages.

Wireless Service Proider - T-Mobile (US)
Phone is non TMobile provided.
The Regular Text messaging has been working fine without any problems and I have a Monthly 400 Messages plan and it includes picture messaging.

I have tried so many thing and spent hrs on this and have still not been able to fix it. Tmobile provided me some help in configuring the Tzone and still did not work.

I have also changed my SIM Card.



Here's what I have for my Phone Settings -
-------------------------------------------------------------
Start / Settings / Connections / Connections / MY ISP =>

Name for the Connection - Tzone
Select a Modem - Cellular Line (GPRS)
Access Point Name - wap.voicestream.com
User Name - <Blank>
Password - <Blank>
Domain - <Blank>

Advanced - TCP/IP ->(Radio Button on) Use Server-assigned IP Address

Servers - (Radio Button on) Use Specific Server Address.

DNS - 216.155.165.50
Alt DNS - 216.155.165.51
WINS - 0.0.0.0
Alt WINS - 0.0.0.0

-------------------------------------------------------------

I also have the following settings -

Start / Settings / Connections / Connections / MY WORK NETWORK =>
Modem Connection
Name of the Connection - MMS
Select a Modem - Cellular Line (GPRS)
Access Point Name - wap.voicestream.com

User Name - <Blank>
Password - <Blank>
Domain - <Blank>

Advanced - TCP/IP ->(Radio Button on) Use Server-assigned IP Address

Servers - (Radio Button on) Use Specific Server Address.

DNS - 216.155.165.50
Alt DNS - 216.155.165.51
WINS - 0.0.0.0
Alt WINS - 0.0.0.0
-------------------------------------------------------------

Start / Settings / Connections
CSD Line Type

Data Rate - 9600 (v.32)
Connection Element - Non-Transperant

-------------------------------------------------------------

Start / Settings / Connections

GPRS Settings

Have Tried both PAP Authentication & CHAP Authentication

-------------------------------------------------------------

Under MMS CoNFIGURATION -

Server Name - PictureMessagin
Gateway - 216.155.165.050
Port # - 9201
Server Address : http://216.155.174.84/servlets/MMS
Connection VIA - My ISP
Sending Size Limitation - 250K
WAP Version - WAP 2.0


-------------------------------------------------------------
ROM Version - 2.13.9.23 WWE
ROM Date - 2/23/06
Radio Version - 1_02.20.21
Protocol Version - 4.1.13.9
ExtROM Version - 2.13.9.126

-------------------------------------------------------------



Have Rebooted the phone several times and still the same...Plzzz Plzz help me ....


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1



Extra information
0 registered and 0 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  LisaG, Jacob_Spindel 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 4455

Rate this topic

Jump to

Contact the Folks at MobileTechReview.com | Privacy statement Go to mobiletechreview.com homepage

Powered by UBB.threads™ 6.5.5