MobileTechReview.com logo
MobileTechReview News, Reviews and Forums
Phone Notebooks & Tablets Gaming Gadgets iPhone & iPad Video Reviews


Wireless and Mobile Phones >> 802.11b / WiFi cards and networking

dstructiv
junior member


Reged: 05/04/04
Posts: 2
Loc: Germany, Iserlohn
Clie TJ37
      05/05/04 10:24 PM

Hello!
I've bought a Sony Clie TJ37 a few days ago and wanted to connect it to my wlan @home today.
Here @home I use Netgear network components (IEEE 802.11b/g, WLAN-PC-Cards, Accesspoint) and a 128Bit Web encryption with a key created via keyphrase.
so far - so good - I took a look at the configuration of the wifi functions of my new toy (TJ37) and thought that it should work... - but it doesn't
Every time I configure the IPs, DNSs and the Gateway, erverything seems to be ok, but when I switch on WEP encrytion and try to save the entered keyphrase, my clie tells me that it would be wrong (I use the 13 characters keyphrase), allthough it is definitively correct!
My keyphrase is 6 characters long (ok - not so secure, but we have the only wlan in our neigbourhood) - could this cause any trouble?
I don't know any further with this problem...
so - I hope anyone here is able to help me...
and - please don't care about my bad english - it's not my mother tongue...


Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator


Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Clie TJ37 dstructiv 05/05/04 10:24 PM
. * * Re: Clie TJ37 LisaGModerator   05/10/04 10:20 PM

Extra information
0 registered and 0 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  LisaG, Jacob_Spindel 



Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 3279

Rate this thread

Jump to

Contact the Folks at MobileTechReview.com | Privacy statement Go to mobiletechreview.com homepage

Powered by UBB.threads™ 6.5.5