MobileTechReview.com logo
MobileTechReview News, Reviews and Forums
Phone Notebooks & Tablets Gaming Gadgets iPhone & iPad Video Reviews


Windows Mobile, Pocket PCs >> Dell Pocket PC

Salty
member


Reged: 09/24/05
Posts: 27
Slow CE 5.0
      11/08/05 05:10 PM

I am currently running on a Dell Axim x50 (520 megahertz). I recently installed the new CE 5.0, the one designed for the x50. Now my handheld runs very very very slow. I press the start menu and it takes abotu two seconds for it to come up. I have no shortage of memory. I usually have an average of over 30 megs of ram available. I have the processor clocking at 520 megahertz. I have done several soft resets to see if this fixes the problem and it doesn't fix it. My handheld also lags badly when running videos and playing mp3s in the new Windows Mobile Media 10. Any suggestions or solutions?

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator


Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Slow CE 5.0 Salty 11/08/05 05:10 PM
. * * Re: Slow CE 5.0 Julian_Suwandi   11/28/05 01:17 PM
. * * Re: Slow CE 5.0 Salty   01/17/06 06:10 PM
. * * Re: Slow CE 5.0 Tanker_Bob   01/17/06 07:26 PM
. * * Re: Slow CE 5.0 Julian_Suwandi   11/22/05 03:21 PM
. * * Re: Slow CE 5.0 Tanker_Bob   11/12/05 01:11 PM

Extra information
0 registered and 0 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  LisaG, Jacob_Spindel, Tong Zhang 



Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 15178

Rate this thread

Jump to

Contact the Folks at MobileTechReview.com | Privacy statement Go to mobiletechreview.com homepage

Powered by UBB.threads™ 6.5.5