MobileTechReview.com logo
MobileTechReview News, Reviews and Forums
Phone Notebooks & Tablets Gaming Gadgets iPhone & iPad Video Reviews


General Discussions >> Ask Us!

fishingsetx
junior member


Reged: 03/11/09
Posts: 1
Dell Axim X51 problem HELP!!!!!
      03/11/09 11:44 PM

I am having a problem with my dell axim X51 and cant seem to find a fix ANYWHERE!!! I am running ROM version A05 with windows mobile 5.0 OS 5.1.7. It shows a total storage memory of 76.16 MB with 2.42 MB used. It also shows a total program memory of 50.69 MB with 14.05 MB used. I have the processor set to max performance.

The problem Im having is that certain functions are SLOW. the start menu takes about 30 seconds to load, as does the file explorer, excell mobile, and most of the other programs. maybe this is normal, but it just seems VERY slow to me. this unit was given to me a while back, and if I remember right it would work fine, and then it would start doing this. a hard reset used to fix the problem, but now it doesn't. any ideas on what it could be? any fixes out there? any help would be MUCH appreciated!!!!!

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator


Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Dell Axim X51 problem HELP!!!!! fishingsetx 03/11/09 11:44 PM
. * * Re: Dell Axim X51 problem HELP!!!!! LisaGModerator   03/12/09 09:12 PM

Extra information
0 registered and 3 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Greg, LisaG, Jacob_Spindel, Tong Zhang 



Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 3301

Rate this thread

Jump to

Contact the Folks at MobileTechReview.com | Privacy statement Go to mobiletechreview.com homepage

Powered by UBB.threads™ 6.5.5